Naast onze vergaderruimte op de begane grond hebben we ook een aparte werfkelder te huur. Deze lichte en heldere werfkelderruimte heeft een oppervlakte van ongeveer 55 m2 en is geschikt voor ongeveer 36-40 personen in zitopstelling en maximaal 60 personen voor een borrel. De ruimte is multi-functioneel ingericht waardoor deze voor verschillende activiteiten te gebruiken is.

Aan het plafond zijn lichtspots bevestigd die gedimd kunnen worden. Verder is er sfeerverlichting langs de vloer aangebracht die in een kleur naar keuze valt in te stellen. Door de gehele ruimte zijn kleurkaarsjes aanwezig voor sfeerverlichting.

De kelderruimte is afgewerkt met lambriseringen langs de wand, waaraan flexibel kleine trendy wandtafeltjes bevestigd kunnen worden (4 per kant). Wanneer deze tafeltjes worden weggehaald ontstaan er twee vrije wanden in de ruimte.

We beschikken qua materieel verder over: 40 zitkrukjes/ stoelen, 7 klapzittafels, 5 statafels en verder zijn er (flexibel te plaatsen) wandtafeltjes langs de wand. Eenvoudige muziekinstallatie voor achtergrond muziek is aanwezig. Gebruik van wifi is in begrepen.

De ruimte wordt verwarmd via centrale verwarming en er is een airco en luchtzuiveringsinstallatie aanwezig.

Een full HD beamer systeem en flipover zijn aanwezig in de ruimte. Voor deze faciliteiten vragen we een meerprijs.

 

foto 2 pag fac werfkelder    foto 4 pag fac werfkelder    foto 1 pag fac werfkelder

Professionele keukenruimte:

Daarnaast is er een ruim opgezette horecakeuken aanwezig met een groot professioneel 6 pits gasfornuis (120 cm) met elektrische oven, 1 grote koelkast en koffiezetapparaat en waterkoker (geen vriezer aanwezig). Er zijn borden, glaswerk, bestek en divers keukenmaterieel beschikbaar, dat is afgestemd op grotere groepen.

De ruimte kan met openslaande deuren bij de kelderruimte betrokken worden, maar kan ook worden afgesloten door de deuren te sluiten.

foto 3 pag fac werfkelder    foto 5 pag fac werfkelder

Toiletten:

In een aparte gang is er een heren- en dames toilet aanwezig.